Sunday, February 4, 2007

sans kapıyı çalınca




ŞANS KAPIYI ÇALINCA

Bildiğiniz üzere Sayısal Lotodaki olasılık adeti yaklaşık 13,983,816 .Yani 13,983,816 adet olasılığı oynarsanız kesinlikle kazanırsınız..Bu bir matamatik işidir.İnternette şans oyunları ile ilgili siteler bakıldığı zaman,kafaları karıştıracak bir sürü istadik bilgiler verilir.Sonuç kafalar karışır.Adı üzerinde olan şans oyunları tamamen bir şans oyunudur bunu kabul etmektir.Ancak şu varki belli sistemlerle bu şans oranı yükseltilebilir.Şans oynlarında oynanan oyunlar matematik esaslarına göre oynanırsa bu şans oranı yükselecektir.

MATEMATİK BİR İLİMDİR .MATEMATİK BİR SİSTEMDİR.

Şans oyunlarında amaç ,az para ile kazanmaktır.Tabiki bu sistemde şans faktörüde etkili olacaktır.Burada yapılmak istenen şey çok kolay,verilen anahtar kombinasyonlara kendi şeçeğiniz rakamları yerleştirmektir.

Anahtar kombinasyonlara göre verilmiş örnek oyunları,geçmiş haftada yapılan çekilişlerle kontrol edebilirsiniz.Burada yapılmak istenen sizlere bütçenize uygun oyun formülleri vermektir.Önce deneyiniz,belirli rakamları seçerek verilen anahtar formüle yerleştiriniz. kendinizi test ediniz .Sonra değerlendirmeyi yaparsınız.

Burada amaç bilgileri paylaşmaktır.Bu konuda bigilerini paylaşacak tüm arkadaşları aramıza bekleriz.

ŞANSINIZ VE KAZANCINIZ BOL OLSUN TEMENNİSİYLE........

No comments: